Étlap / Menu / Itallap

Heti Menü 2018.02.19.-23.


Menü Veyron Ebédlő
2018.02.19.-23.

Hétfő
Zöldborsóleves
A. Joghurtos csirkecombfilé zöldséges kusz-kusszal
B. Mustárban pácolt tarjacsíkok rántva, majonézes burgonyasalátával
Vaníliás-csokoládés pohárkrém

Kedd
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
A. Kijevi jércemell vegyes körettel
B. Sertés sült burgonyapuffanccsal, erdeigomba raguval
Tejespite barackízzel

Szerda
Majorannás-kolbászos burgonyaleves
A. Pulykamell Csáky módra, polentával, lecsómártással
B. Marhaburger ceruzaburgonyával, ketchuppel
Raffaello túrógömbök eper öntettel

Csütörtök
Pulykaraguleves
A. Tilápiafilé Gundel módra, Hercegnő burgonyával
B. Sertés oldalas Bajor káposztával, hagymás törtburgonyával
Rigó Jancsi

Péntek
Marhahúsleves
A. Gyrostál salátával, pitával
B. Resztelt sertésmáj főtt burgonyával, káposztasalátával
Sült banán csokiöntettel

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1350 Ft
Halas menü ára: 1600 Ft
Desszert: 250 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf