Étlap / Menu / Itallap

Heti menü 2018.11.19.-23.


Menü Veyron Ebédlő
Heti menü 2018.11.19.-23.

Hétfő
Zöldbableves
A. Csirkemell zöldfűszeres párizsi bundában, Franciasalátával
B. Lyoni sertés flekken steak burgonyával, csalamádéval

Kedd
Óriási grízgaluskaleves
A. Csáky töltött pulykamell strapacskával, paprikamártással
B. Hentes tokány rizzsel
Túrós palacsinta erdeigyümölcs raguval

Szerda
Vörösboros meggyleves
A. Füstölt sajttal-gombával töltött csirkemell karottával, bulgurral
B. Sertés csülök Bajor káposztával, pirított burgonyával

Csütörtök
Pulykaraguleves
A. Parmezánbundás halfilé paradicsomos-olivás Fusillivel
B. Roslapon sült filézett csirkecomb joghurtos kerti salátával, rizzsel

Péntek
Lencsegulyás
A. Rántott Trappista hasábburgonyával tartármártással
B. Thai zöldséges-csirkés tészta

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1450 Ft
Halas menü ára: 1700 Ft
Desszert: 350 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf