Étlap / Menu / Itallap

Heti menü 2019.01.14.-18.


Menü Veyron Ebédlő
2019.01.14.-18..

Hétfő
Karfiolleves
A. Rántott csirkecomb burgonyapürével, őszibarack befőttel
B. Magyaróvári sertés szelet vegyes körettel

Kedd
Májgaluskaleves
A. Csáky töltött pulykamell galuskával, paprikamártással
B. Barbeque sertés oldalas steak burgonyával, Coleslaw salátával
Gyümölcsrizs

Szerda
Kacsaleves lúdgége tésztával
A. Zöldborsófőzelék pulykafasírttal
B. Rablóhús nyárson steak házi hasábburgonyával vegyes vágottal

Csütörtök
Karalábés csibeleves
A. Egészben sült pisztráng Waldorf salátával
B. Tortilla csirkével-salátával tekerve, HB-val chilli mártogatóval
Rakott palacsinta

Péntek
Csülkös bableves
A. Cukkínis-tejszínes-csirkés Farfalle
B. Serés karaj tökmagos bundában, kölessel, sült céklával

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1450 Ft
Halas menü ára: 1700 Ft
Desszert: 350 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf