Étlap / Menu / Itallap

Heti Menü 2017.12.11.-15.


Menü Veyron Ebédlő
2017.11.11.-15.

Hétfő
Karfiolleves
A. Gomolyával sütött csirkemell rizzsel, párolt brokkolival
B. Rántott Trappista sajt sültburgonyával, tartármártással
Piskótatekercs

Kedd
Újházy tyúkhúsleves
A. Szezámos csirkemell Waldorf salátával
B. Zöldbabfőzelék Stefánia vagdalttal
Tökös-mákos rétes

Szerda
Erdeigyümölcsleves
A. Rántott pontyfilé petrezselymes burgonyával
B. Sertés sült sárga kásával paprikamártással
Johann Mayer féle túróhabos palacsinta

Csütörtök
Erdeigyümölcsleves
A. Rántott pontyfilé petrezselymes burgonyával
B. Sertés sült sárga kásával paprikamártással
Johann Mayer féle túróhabos palacsinta

Péntek
Csülkös bableves
A. Hawai pulykamell mogyorós rizzsel
B. Penne Carbonare
Somlói pohárkrém

A menü ára (leves A vagy B főétellel): 1350 Ft
Halas és kacsás menü ára: 1600 Ft
Desszert: 250 Ft

Géniusz aktuális étlap geniusz_etlap_web_tavasz.pdf
Géniusz étterem borlap borlap2014.pdf
Géniusz étterem itallap web_itallap_20140401.pdf