RENDEZVÉNY AJÁNLATOK CÉGEKNEK

Számos rendezvény megvalósításával mögöttünk állítjuk, hogy mi vagyunk az Ön ideális partnere. Segítünk a rendezvény megtervezésében, ötleteket adunk a megvalósításra, ajánlunk ételsorokat, vendéglátási formákat. Ha bennünket bíz meg a vendéglátás lebonyolításával, akkor nem csak afelől lehet nyugodt, hogy a meghívottak finomakat fognak enni, hanem még abban is biztos lehet, hogy gyönyörűen berendezzük a helységet.

Ügyfeleink azért választanak évről évre bennünket, mert nekik semmiért nem kell aggódni, levesszük a terhet a vállukról. A végeredményre pedig még évek múltán is örömmel emlékszünk vissza.

Rendezvénytermünkben 60 fő fér el kényelmesen. Itt lebonyolíthatók meetingek étkezéssel, partnertalálkozók, év végi rendezvények, évfordulók, kihelyezett ülések stb.
Amennyiben ettől nagyobb létszámú eseményt terveznek, akkor a kitelepülés számos változatát ajánljuk: helyszínre szállítunk dekorációt, étel-ital kínálatot, sőt még akár zeneszolgáltatást is szervezünk. Igény esetén sátort is tudunk biztosítani és saját szervezésben keresünk alkalmas helyszínt is. A kitelepülések esetén a maximális létszám 2000 fő.
Ajánlatkérésért forduljon hozzánk bizalommal!

Sültes tál ajánlatainkat itt találja, de természetesen ettől eltérhetünk, segítünk a legmegfelelőbb menüsor összeállításában. Keressen bennünket elérhetőségeinken!
Ha nem alakult még ki a pontos forgatókönyv, akkor se bátortalanodjon el, több száz rendezvény lebonyolításán vagyunk túl, ötletinkkel segítjük Önt.