RENDEZVÉNY AJÁNLATOK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Boldoggá tesz bennünket, ha rendezvényházunk adhat helyszínt a családi-baráti társaságok legboldogabb pillanatainak! Kevés felemelőbb érzés van attól, mikor ünneplő családok érkeznek hozzánk. Rendezvényházunk mindig új arcát mutatja: van amikor esti fényben fiatalok élvezik a zenét és egymás társaságát. Teljesen más a hangulat, ha egy italkóstoló zajlik este, és ugyancsak különböző atmoszférát nyújt a vasárnap déli családi szülinap.

Válasszanak bennünket, hiszen a vendéglátásban eltöltött több, mint 14 éves tapasztalatunkkal állítjuk, hogy ünnepi eseményüket még szebbé varázsoljuk!
Ballagás, érettségi bankett, esküvő, keresztelő, születésnap, halotti tor, stb. legyen szó bármilyen családi ünnepségről, ránk mindig számíthatnak. Ételkínálatunk tetszés szerint variálható: olyan menüsort állítunk össze, amilyet szeretnének.

Vendégeink kedvencei a magyaros ételek, de szívesen vállaljuk a modern fine dining fogások készítését, vagy más nemzetek különlegességeiből is válogathatnak a megrendeléskor. Ételkínálatunkban kiemelten figyelünk vegetáriánus, diétás vagy ételallergiás vendégeink igényeire. Sültes tál ajánlatainkat itt találja!

Szeretettel várjuk jelentkezését!
Ajánlatkérésért forduljon hozzánk bizalommal! Amilyen hamar csak lehet felvesszük Önnel a kapcsolatot.